Liever Magazine

Liever Magazine

Op zaterdag 2 september werd het magazine Liever gepresenteerd. Dit is een uitgave van Stichting Lief Langedijk naar aanleiding van het 5-jarig bestaan van de stichting. Dat initiatiefneemster Marieke Neesen 50 jaar werd, viel mooi samen. Reden te meer om beide eens flink in het zonnetje te zetten.

Verhalen
Het magazine is 100 pagina’s dik. Alle mensen en organisaties die de afgelopen vijf jaar verbonden zijn geweest aan de stichting, komen in het magazine aan bod. Ook vertelt Marieke over het leven van haar man Martin – en over zijn ziekte, Alzheimer. Martin kreeg daar bovenop een continu delier dat hem uiteindelijk fataal werd.

Teamwork
Marieke werkte met een team van drie mensen, die een jaar lang aan het magazine hebben gewerkt. Peter van Vleuten schreef alle teksten, Marjolein Ansink maakte alle foto’s en Pé de Wit deed de opmaak.

Het blad wordt verspreid in de gemeente Langedijk.

Lees hieronder het interview over het Lief Langedijk Concert.

Hèlen Botman
zangeres, songwriter, stemcoach

Helen Botman - zangeres & stemcoach

Helen Botman is zangeres, songwriter, stemcoach en oprichter van The Moving Voice. Ze maakte de voorstelling Vleugelvrouw (volg je hart en maak je dromen waar) en bracht in 2016 het album ‘I Sing’ uit. Momenteel treedt ze op met partner en singer-songwriter Peter van Vleuten, met wie ze samenwoont in het kunstenaarsdorp Bergen.


Volg Helen ook via:

naar het blogoverzicht

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This