Vleugelvrouw in concert

laat je inspireren

“Eén van de leukste dingen die ik ooit heb meegekregen! Bedankt voor de intensiteit en dat je zoveel van jezelf hebt gegeven!”

Lucia de Haas
Helen Botman - Vleugelvrouw (foto: Sitan van Sluis)

Je vleugels uitslaan, je hart volgen en je dromen waarmaken… Hoe doe je dat? En vooral: wat kom je onderweg allemaal tegen? Daarover zingt en vertelt zangeres Helen Botman. Haar vertelconcert ‘Vleugelvrouw’ is een inspirerend, hilarisch en ontroerend feest der herkenning voor iedereen die weleens dromen heeft… en ze dan nog wil uitvoeren ook.

Ontdekkingstocht

Helen Botman bedacht ‘Vleugelvrouw’, die symbool staat voor haar eigen muzikale, artistieke en persoonlijke ontdekkingstocht. Ze vertelt over het ontstaan en de lotgevallen van Vleugelvrouw en wisselt dit af met prachtige songs van eigen hand en die van haar muzikale voorbeelden.

Concert bij jou thuis?

Vleugelvrouw speelt niet meer in het theater of andere openbare podia. Wel kun je Vleugelvrouw uitnodigen voor een concert bij jou thuis – en zo je vrienden, familie, collega’s en buren trakteren op muziek, verhalen en inspiratie. Voor meer info en boekingen, mail naar info@helenbotman.com

“In één woord: weergaloos!”

Frits Westerkamp

Vleugelvrouw

Droom je droom
Deel de inspiratie
Verstil en luister
Neem actie
Volg je hart
Vlieg met Vleugelvrouw

Een concert van Vleugelvrouw boeken?

“Wat een verrassend fantastische avond. Ik kwam nietsvermoedend binnen. Wat ik zag en hoorde, overtrof mijn verwachtingen op een enorme manier. Complimenten. Helen en Peter, dank! Ik ga naar huis, mijn eigen dromen achterna!”

Ria Oosterop

In die boom – Helen Botman (uit: Vleugelvrouw) | Animatie door Mieke de Haan

“Het is tijd om mijn droom van het kastje te halen! Ook al heeft die droom nog geen concrete vorm. Weer genoeg om over na te denken! Dank!!”

Sigrid Drost

REVIEW

Wike de Klerk - Lodur, praktijk voor kunstzinnige therapie

“Ik ben die zondagmiddag samen met mijn vriendin Nicole naar Vleugelvrouw gekomen omdat wij onafhankelijk van elkaar geïnteresseerd bleken in het thema van Vleugelvrouw; hoe maak je je dromen waar? En hoe ga je daarbij om met je onzekerheden en angsten? Een thema waar Nicole en ik middenin zitten nu we onze veilige maar oersaaie bijbaan gaan verlaten en ieder ons eigen pad gaan volgen.

In Vleugelvrouw vonden we herkenning en de teksten van de liedjes sloten hier prachtig bij aan. Helen heeft een prachtige stem en heeft die microfoon absoluut niet nodig! De liedteksten hebben ons geïnspireerd en in het optreden van Helen was duidelijk aan haar houding en stem te zien en te horen dat zij zich op haar juiste plek weet door haar dromen na te jagen.

Het lied “Als de wind wil waaien, vang haar niet” heeft mij persoonlijk geraakt. Het improviseren met het publiek was ook bijzonder en het getuigt van moed bij een ieder om zich te durven laten horen! Ik heb genoten van deze inspirerende middag. Ik ga voor het najagen van mijn dromen! Ik heb niets te verliezen!

Dank je wel Helen!”

Wike de Klerk
Lodur, praktijk voor kunstzinnige therapie – Montfoort

OOK JE DROMEN WAARMAKEN?

Helen Botman - Vleugelvrouw in Gouda (foto: Jaap van den Berg)
Vleugelvrouw door NL
Vleugelvrouw trad op bij Hinke Huisman, Mirjam van den Bogaard, Esther de Charon de Saint Germain, Joocke Scholte en Tineke van Dam, José Breed, Denise Wielink en Lou Niestadt.
Cd-hoes Vleugelvrouw - Helen Botman (foto: Frits de Beer)

“Mens, wat raakt die prachtige stem van jou mij! Ik laat me graag vallen in je verhalen en je mooie stem. Vallen en zweven en vergeten en herinneren en meegaan….alles!!! Een waar feest. Ik kom graag weer.”

Peterlien Soels

Vleugelvrouw spoort je aan om je dromen waar te maken.
Ze klopt op de poorten van je hart tot je gehoor geeft aan haar stille roep.
En als je niet gaat, zal ze wachten.
Om vervolgens weer te kloppen, harder en luider dit keer – net zo lang tot jij de moed hebt om ‘ja’ te zeggen tegen je eigen diepe verlangens.

En dan begint het gedonder: je komt oog in oog te staan met de meest intimiderende persoon die je maar kunt bedenken. Jezelf.

 

Vleugelvrouw première in theater Cool, Heerhugowaard

0