X
X
Back to the top
Helen tijdens de APJ (foto: Wieke van Werkhoven)

Contact

BOEKINGEN

EEN FLITSCONCERT,
VERTELCONCERT OF
THUISCONCERT BOEKEN?

Vraag de e-folder aan!
ook voor bizzconcerten

Overige gegevens

ING : NL22 INGB 0009 6954 53
BIC : INGBNL2A
KVK : 37150747
BTW : NL002098381859

Vertelconcerten

Trakteer je vrienden op een sfeervol muzikaal samenzijn met een besloten vertelconcert: songs en verhalen wisselen elkaar af. Je kunt kiezen uit verschillende programma’s:

  • Love Letters – Love songs, passie en liefdesbrieven
  • Grote Verhalen – Songs & Stories from The States
  • Vleugelvrouw – Volg je hart en maak je dromen waar

Flitsconcerten

Een jarige verrassen, een bruidspaar bezingen of een jubilaris in het zonnetje zetten? Dan is een flitsconcert het ultieme cadeau: een feestelijk verrassingsconcert om nooit meer te vergeten.

Lees hier alles over de flitsconcerten.

Huiskamerconcerten

Ter promotie zijn deze openbare, voor iedereen toegankelijke huiskamerconcerten die plaatsvinden in een theatersetting: mensen zitten en kunnen luisteren. Dit kan in een huiskamer, maar ook in een theater, een kerkje, een atelier…

Businessconcerten

Je bedrijfsboodschap op een bijzondere manier communiceren? Je waardering tonen aan je relaties met een exclusief concert? Teambuilding door een gezamenlijke beleving? Voor die gelegenheden boek je een businessconcert op maat. Overleg je doelstelling voor het best bijpassende businessconcert.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte!

Hiermee ga je akkoord dat je gegevens worden verwerkt volgens ons privacybeleid

Helen Botman (zangeres / singer / concert)

Helen Botman is zangeres en organiseert vertelconcerten in theaters, thuispodia en aanverwante locaties. Haar theatervoorstelling Vleugelvrouw (volg je hart en maak je dromen waar) inspireerde veel vrouwen om de vleugels uit te slaan. In 2016 kwam haar solo-album ‘I Sing’ uit. Als stemcoach geeft ze (online) stemtrainingen. Ze woont met haar vriend singer-songwriter Peter van Vleuten aan de kust, in het kunstenaarsdorp Bergen.

©2020 Helen Botman • PRIVACY DISCLAIMER & COOKIES CONTACT