X
X
Back to the top

Flitsconcerten

FLITSCONCERT

Verras met live muziek!

STEL JE EENS VOOR…

Je bent op een feestje: mooie mensen, goede gesprekken, heerlijke hapjes en prachtige wijnen. Plotseling gaat de deur open. Twee muzikanten komen binnen en spelen een intiem mini-concert. Als verrassing voor de jarige… én alle genodigden. Je luistert naar persoonlijke verhalen en perfect bijpassende songs. Twee stemmen, één gitaar. Je kijkt om je heen en ziet hoe iedereen geniet, lacht, luistert, herkent en straalt. Dít is een ultiem flitsconcert!

VERRASSEND MINI-CONCERT

Op een feest gaat er niets boven live-muziek! Hoewel… slechts één ding is nog mooier:
live-muziek met impact!

PERSOONLIJK

Een flitsconcert is een verrassingsconcert toegespitst op de jarige, het bruidspaar, de jubilaris – met speciaal gekozen muziek.

BELEEF HET SAMEN

Wat is er leuker dan een cadeau voor álle gasten – een verrassingsmoment dat je beleeft met elkaar? Een flitsconcert doet dat: even iedereen bij elkaar – met als stralend middelpunt de jarige of het bruidspaar.

UNIEK

Elk concert is anders: een persoonlijke invulling en daardoor origineel en uniek. Maar één ding is altijd hetzelfde: een flitsconcert is onvergetelijk en blijft nog lang naklinken.

HUWELIJK

VERJAARDAG

JUBILEUM

HOE HET WERKT

Zangeres Helen Botman en singer-songwriter Peter van Vleuten brengen flitsconcerten: ze komen ‘onverwachts’ binnen op je feest, ze spelen een verrassend mini-concert en daarna flitsen ze weer weg, alle gasten in verheugde verwondering achterlatend.

BELUISTER DE MUZIEK

Als ik de zee maar zie - fotoshoot - selfie: Peter van Vleuten en Helen Botman

Peter van Vleuten

In 2012 brengt Peter zijn album ‘Once Upon A Song’ uit, waarop alle facetten uit zijn jarenlange muzikale carrière samenkomen: gitaar spelen, zingen en songwriting. Naast zijn solo-optredens speelt hij ook – samen met Helen – het programma ‘Grote Verhalen’. Daarin wordt duidelijk dat ook de vertelkunst hem met de paplepel is ingegoten.

Helen Botman

Als leadzangeres van de worldpopgroep La Luna laat Helen het publiek kennis maken met haar warme, veelzijdige stem en haar opvallende podiumverschijning. Zij draagt een schat aan ervaring mee van 25 jaar zingen en presenteren tijdens allerlei gelegenheden: in theaters, studio’s, op feestjes, in huiskamers… Onlangs verscheen haar solo-album ‘I Sing’.

helenenpeter-ciscamikx

Meer info

OVER WERKWIJZE, PRIJS EN OVERIGE OPTIES

De songs zijn afkomstig van het album ‘Grote Verhalen’