Selecteer een pagina
[vc_row background_color=”custom” background_type=”image” background_custom_color=”#fef5f6″ css=”.vc_custom_2118470{padding-top:0px!important;padding-bottom:0px!important;}” ][vc_column][vc_column_text]

Nog één keer!

Na een geslaagde tour in het voorjaar, spelen we op vrijdagavond 8 september nog één keer het dubbelprogramma ‘Als ik de zee maar zie’. Dit optreden is onderdeel van de ku(n)stroute Zijpe aan Zee.

De Strandtent
Deze keer is het optreden écht aan zee: met je tenen in het zand, je benen in de branding. Nou ja, bij wijze van spreken. Strandpaviljoen ‘De Strandtent’ wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een podium. Als de zomer nog even zijn best doet, zie je tijdens het optreden de zon in zee zakken.

Theatraal tweeluik
Danseres Fleur Jagt brengt samen met saxofonist/pianist Victor Posch een multidisciplinaire voorstelling: een bijzondere mix van zang, dans, verhalen en saxofoon. Een verhaal over een oude visser en een danseres. Over het verlangen naar het onbekende en het najagen van dromen.

Zangeres Helen Botman en singer-songwriter Peter van Vleuten brengen een vertelconcert, met de zee als muzikaal en verhalend thema.

‘Als ik de zee maar zie’ – een ode aan de zee in muziek, dans, verhalen en gedichten.

Meer info via www.alsikdezeemaarzie.nl

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0