Studio3

Cd-opnames album 'I Sing' in Studio3 - Ton Nieuwenhuizen en Helen Botman
Cd-opnames album 'I Sing' in Studio3 - Ton Nieuwenhuizen en Helen Botman

Studio3

Afgelopen maandag hebben we de basis (drums, bas, piano en zang) van het album ‘I Sing’ live opgenomen in de Power Sound Studio. We hebben alles al een aantal keer beluisterd en we kunnen echt zeggen dat het een magische sessie is. Bij het eerste lied tijdens de repetitie wist ik al dat het gaaf zou worden – maar dit had ik niet verwacht. Wauw. Nu werken we verder in Studio3.

Red Limo String Quartet

Samen met Ton kijk ik hoe we de songs verder zullen uitwerken. Sowieso speelt het Red Limo String Quartet mee op enkele tracks. Heel benieuwd hoe zij zullen klinken met de nu opgenomen basis. Daarnaast zal er hier en daar een nog een gitaar komen, een shaker of een enkele backing vocal. De toevoegingen zullen heel summier zijn, want de basis klinkt al als een klok! Ik kan niet wachten om te horen hoe alle partijen samenvallen. Eind mei weten we meer.

Helen XO

Het nieuwe album ‘I Sing’ verschijnt in oktober 2016

Hèlen Botman
zangeres, songwriter, stemcoach

Helen Botman - zangeres & stemcoach

Helen Botman is zangeres, songwriter, stemcoach en oprichter van The Moving Voice. Ze maakte de voorstelling Vleugelvrouw (volg je hart en maak je dromen waar) en bracht in 2016 het album ‘I Sing’ uit. Momenteel treedt ze op met partner en singer-songwriter Peter van Vleuten, met wie ze samenwoont in het kunstenaarsdorp Bergen.


Volg Helen ook via:

naar het blogoverzicht

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This