Lustrum Lief Langedijk Concert

Lief Langedijk Concert met Helen Botman, Red Limo String Quartet en Rob Stoop
Lief Langedijk Concert met Helen Botman, Red Limo String Quartet en Rob Stoop

Lustrum Lief Langedijk Concert

Zaterdag 2 april vond het Lief Langedijk concert plaats in de Allemanskerk in Oudkarspel. Deze avond trad ik op met het Red Limo String Quartet en pianist Rob Stoop. Deze samenwerking leverde een gevarieerd en gepassioneerd programma op.

Een van de hoogtepunten deze avond was de eerste uitreiking van de Martin Neesen Prijs, vernoemd naar de in januari 2015 overleden man van initiatiefneemster Marieke Neesen. Martin Neesen was van beroep vakbondsbestuurder maar heeft zich altijd als vrijwilliger ook ingezet voor diverse Langedijker organisaties. De prijs bestaat uit een bokaal gemaakt door glaskunstenares Marije Wolfswinkel en een geldbedrag van 5000 euro. Genomineerd waren vier organisaties die een belangrijke bijdrage leveren aan de Langedijker gemeenschap. De prijs werd toegekend aan Stichting Er is Geloof, Hoop en Liefde (voedselhulp Langedijk).

Musicians without Borders
De bezoekers werd een bijdrage gevraagd voor een goed doel. Dit jaar ging de support naar een vluchtelingenproject van Musicians without Borders. Deze organisatie gebruikt muziek als middel om te helen, te verbinden en verschillen te overbruggen. Deze avond is een recordbedrag van ruim 3300 euro opgehaald.

Lees meer over het concert

Hèlen Botman
zangeres, songwriter, stemcoach

Helen Botman - zangeres & stemcoach

Helen Botman is zangeres, songwriter, stemcoach en oprichter van The Moving Voice. Ze maakte de voorstelling Vleugelvrouw (volg je hart en maak je dromen waar) en bracht in 2016 het album ‘I Sing’ uit. Momenteel treedt ze op met partner en singer-songwriter Peter van Vleuten, met wie ze samenwoont in het kunstenaarsdorp Bergen.


Volg Helen ook via:

naar het blogoverzicht

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This