Wonderful World

Lief Langedijk Concert 2017 - Wonderful World (vlnr: Rob Stoop, Helen Botman, Ton Nieuwenhuizen, Arthur Lijten, Sietse van Gorkom, Camilla van der Kooij, Rani Kumar, Jonas Pap)
Lief Langedijk Concert 2017 - Wonderful World (vlnr: Rob Stoop, Helen Botman, Ton Nieuwenhuizen, Arthur Lijten, Sietse van Gorkom, Camilla van der Kooij, Rani Kumar, Jonas Pap)

Wonderful World

Lief Langedijk Concert 2017 (vlnr: Rob Stoop, Helen Botman, Ton Nieuwenhuizen, Arthur Lijten, Sietse van Gorkom, Camilla van der Kooij, Rani Kumar, Jonas Pap)

Zaterdag 25 maart 2017 vond het zesde Lief Langedijk Concert plaats. Deze keer was het thema Wonderful World, geïnspireerd door de beroemde song van Louis Armstrong. Deze avond werd voor de tweede keer de Martin Neesen Prijs uitgereikt aan een Langedijker organisatie die zich inzet voor de gemeenschap. De winnaar – Stichting Veldzorg – ontving een cheque ter waarde van 10.000 euro en een bokaal. Deze bokaal, gemaakt door Marije Wolfswinkel, is de vlam van de bezieling. Het goede doel van de avond was Stichting Step One. Zij bouwen een vakschool in Tanzania, om kinderen en de jeugd meer kansen te bieden.

Muziek & animaties
Voor het concertgedeelte werd de succesformule van vorig jaar aangehouden: ik speelde mijn jazzy folksongs, Rob Stoop zijn suites en het Red Limo String Quartet hun composities en arrangementen. Nieuw waren drummer Arthur Lijten en bassist Ton Nieuwenhuizen, die zich moeiteloos in geheel voegden. De muziek werd visueel vergezeld door animaties van beeldend kunstenaar Mieke de Haan. Via muziek en beeld wist iedereen een ‘Wonderful World’ te scheppen.

Lees ook het verslag van deze avond op de website van Lief Langedijk

Lief Langedijk Concert 2017 - Wonderful World

Lief Langedijk Concert 2017 – Wonderful World

Helen Botman zingt haar songs tijdens het Lief Langedijk Concert 2017 - Wonderful World

Helen Botman zingt haar songs tijdens het Lief Langedijk Concert 2017 – Wonderful World

 

Hèlen Botman
zangeres, songwriter, stemcoach

Helen Botman - zangeres & stemcoach

Helen Botman is zangeres, songwriter, stemcoach en oprichter van The Moving Voice. Ze maakte de voorstelling Vleugelvrouw (volg je hart en maak je dromen waar) en bracht in 2016 het album ‘I Sing’ uit. Momenteel treedt ze op met partner en singer-songwriter Peter van Vleuten, met wie ze samenwoont in het kunstenaarsdorp Bergen.


Volg Helen ook via:

naar het blogoverzicht

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This