Over The Rainbow

Over The Rainbow

Over the rainbow – Lief Langedijkconcert 2018 – vlnr: Rob Winter, Giancarlo Romita, Phaedra Kwant, Karl Adams, Evelyn Kallansee, Helen Botman, Peter van Vleuten (foto: Marjolein Ansink) 

 

Lief Langedijk Concert 2018

Zaterdag 17 maart vindt in de Allemanskerk in Oudkarspel het zevende Lief Langedijk Concert plaats. En voor de zevende keer heb ik de eer om het muzikale gedeelte in te vullen.

Zeven
Het thema dit jaar is ‘Over The Rainbow’. Zo sprong het getal 7 in het oog: de zevende editie. De regenboog heeft zeven kleuren. Dus: ook zeven muzikanten op het podium. Naast Peter en moi zijn dat Rob Winter (gitaar), Evelyn Kallansee (zang), Giancarlo Romita (percussie, zang), Karl Adams (gitaar, zang) en Phaedra Kwant (bas, zang, keyboard).

Kleur en licht
Afgestemd op het thema en de muziek worden er animaties getoond. Deze zijn gemaakt door Mieke de Haan. Jan Stigt maakte lichtobjecten die zullen mee kleuren met de animaties.

Album
Dit jaar is er ook een album gemaakt, speciaal voor dit concert. Rob Winter verzorgde deze productie. Alle aanwezigen krijgen het album mee in een goodie-bag.

Martin Neesen Prijs
Voor de pauze wordt voor de derde keer de Martin Neesen Prijs uitgereikt. Dit is een geldbedrag van 10.000 euro en een bokaal gemaakt door glaskunstenares Marije Woflswinkel. De vier genomineerden zijn: St. Sociale Winkel Langedijk, St. Hart van Oudkarspel, Millenniumgemeente Langedijk en Mevrouw Joke Bruin-Komen.

Goed doel
Ieder jaar is de toegang gratis. Wel wordt aan alle bezoekers gevraagd een bijdrage te geven voor een goed doel. De totaalopbrengst wordt verdubbelt door Lief Langedijk. Dit jaar is het goede doel ‘Stichting Je Mag Er Zijn Noord-Holland’. Deze stichting ondersteunt pleegouders en hun pleegkinderen. Pleegkinderen mogen gratis tweedehands kleding en speelgoed en andere artikelen uitzoeken in het magazijn aan de Mossel in Noord-Scharwoude.

Kaarten
Zoals gezegd is de entrée gratis. Wel dien je vooraf te reserveren. Dit kan via info@lieflangedijk.nl

Meer info via www.lieflangedijk.nl

Hèlen Botman
zangeres, songwriter, stemcoach

Helen Botman - zangeres & stemcoach

Helen Botman is zangeres, songwriter, stemcoach en oprichter van The Moving Voice. Ze maakte de voorstelling Vleugelvrouw (volg je hart en maak je dromen waar) en bracht in 2016 het album ‘I Sing’ uit. Momenteel treedt ze op met partner en singer-songwriter Peter van Vleuten, met wie ze samenwoont in het kunstenaarsdorp Bergen.


Volg Helen ook via:

naar het blogoverzicht

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This