Selecteer een pagina

I sing for love
that’s my belief

from the song ‘I Sing’

Love Letters Special

Het meest liefdevolle concert van het jaar

Op donderdag 23 december kun je weer een geliefde verrassen met een liefdesbrief. Of een lieve vriend of vriendin in het zonnetje zetten met een lieve brief. Iemand een hart onder de riem steken, bedanken of bejubelen…

Tijdens de jaarlijkse Love Letters Special spelen singer-songwriters Botman & Van Vleuten sfeervolle songs – en tussendoor lezen ze liefdesbrieven (aka lieve brieven) voor van hun bezoekers.

Helen Botman

Zangeres, stemcoach en songwriter

Ze maakte furore met haar worldpop-groep La Luna, waarmee ze in 2008 de Rabobank Cultuurprijs kreeg toegekend voor hun huiskamerconcertserie ‘VolleMaanDagen’. In 2012 maakte ze ‘Vleugelvrouw’, een theatervoorstelling over het volgen van je hart en het waarmaken van je dromen. Deze ging in 2013 in première. In datzelfde jaar verscheen de gelijknamige ep. Haar Engelstalige solo-album ‘I Sing’ verscheen in 2016. Daarvoor schreef ze songs over liefde, verlangen en loslaten – geïnspireerd door muzikale voorbeelden als Joni Mitchell, Carole King en Norah Jones. De laatste treedt ze vooral op met partner en singer-songwriter Peter van Vleuten onder de naam Botman & Van Vleuten.

Zangeres Helen Botman (foto: Saskia Kerkhoff, Dutchlook)

Helen Botman

Zangeres, stemcoach en songwriter

Ze maakte furore met haar worldpop-groep La Luna, waarmee ze in 2008 de Rabobank Cultuurprijs kreeg toegekend voor hun huiskamerconcertserie ‘VolleMaanDagen’. In 2012 maakte ze ‘Vleugelvrouw’, een theatervoorstelling over het volgen van je hart en het waarmaken van je dromen. Deze ging in 2013 in première. In datzelfde jaar verscheen de gelijknamige ep. Haar Engelstalige solo-album ‘I Sing’ verscheen in 2016. Daarvoor schreef ze songs over liefde, verlangen en loslaten – geïnspireerd door muzikale voorbeelden als Joni Mitchell, Carole King en Norah Jones. De laatste jaren treedt ze vooral op met partner en singer-songwriter Peter van Vleuten onder de naam Botman & Van Vleuten.

Stemtrajecten

Helen Botman - Stemtraject Als De Wind - voice course Like The Wind - Sing with freedom

live stemtraject
start: 1 of 2 maart

LENTE SONGS

In dit stemtraject ontwikkel je je stem in 6 weken: techniek, songskills, performance, repertoire. Je zingt je favoriete songs. Laat je stem (en jezelf) tot bloei komen. Klik op de button voor meer info.

Helen Botman - zangeres - stemtraject 'I Sing'

live stemtraject voor vrouwen
start: woensdag 20 april

I SING

In 10 lessen werk je in 4 groepslessen en 6 privélessen aan een song, met als doel je lied voor je mede deelneemsters te presenteren. Maximaal 12 vrouwen. Klik op de button voor meer info.

DOWNLOAD I SING

Meld je aan voor Helens nieuwsbrief
en download daarmee de track I Sing
en beluister de song altijd en overal.

album recensies

IN DE MEDIA

Een sterke en sfeervolle ep – Popmagazine Heaven
Een juweeltje dat naar meer smaakt ★★★★ – Muzaza
Smaakvolle luistermuziek – NTB
Een buitengewoon aangename surprise! – MTNA
Een prachtig album! ★★★★ – Muziekwereld