Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

B-school met Marie Forleo en Helen Botman

met zangeres & stemcoach
Helen Botman

LEES MEER

met zangeres & stemcoach
Helen Botman

LEES MEER

B-School is de online business school van Marie Forleo waarmee je jouw online bedrijf opbouwt en laat groeien

B-School is de online business school van Marie Forleo waarmee je jouw online bedrijf opbouwt en laat groeien

B-School is de online business school van Marie Forleo waarmee je jouw online bedrijf opbouwt en laat groeien

Helen Botman - zangeres & stemcoach

Tien jaar geleden ‘ontdekte’ ik Marie – en in 2014 sprong ik in het diepe voor mijn eerste B-School ronde. Ik wilde mijn muzikale dromen realiseren met praktische en strategische tools. Ik leerde hoe ik mijn publiek beter kon bereiken – en vergroten. Zo kon ik mijn muziek nog krachtiger de wereld in brengen.

Doe je mee met de komende B-School ronde? Dan loop ik graag met je op en deel mijn expertise en ervaring met je. Lees hieronder meer over B-School en mijn bonuspakket.

Hèlen

Create a business and life you love

Wil jij ook een groter publiek voor jouw creaties? Locatie onafhankelijk kunnen werken met jouw online bedrijf? Ondernemen om vrij te zijn en meer geld te verdienen? Je offline bedrijf online laten groeien?

Kijk hier wat B-School voor jou kan betekenen.

B-school op al je devices

Dit leer je in de 6 online modules:

PROFIT PLAN

creëer een stabiele basis voor de lange termijn

WEBSITE

bouw een effectieve website die verkoopt

z

COMMUNICATION

consistent connecten met jouw publiek

h

LIST BUILDING

strategisch en intelligent je e-maillijst laten groeien

OFFERINGS

creëer producten en diensten die uitblinken

MARKETING

via bewezen principes je verkoop laten groeien

BONUSES

plus veel extra bonus trainingen

B-School is het beste online business programma dat er bestaat

Dit is Marie!

Meet Marie Forleo!

• altijd up-to-date
• beproefde methodes
• lifetime acces

Wereldwijd zijn er meer dan 65.000 vrouwen die met dit programma hun online bedrijf hebben opgebouwd.

De enige keerzijde van zo’n uitgebreid lesprogramma en het grote aantal deelneemsters dat jaarlijks meedoet, is dat het je makkelijk kan overweldigen. Met als gevolg

• vertwijfeling
• zelfkritiek
• uitstelgedrag

Om dat te ondervangen, heb ik een slim bonuspakket voor je samengesteld als je je aanmeldt voor B-School via mijn link.

Samen bereik je meer!
Gelukkig. Je hoeft niet in je eentje te ploeteren, als je je dromen wilt verwezenlijken. Alles gaat met veel meer gemak, inspiratie en joy als je support krijgt, en kunt uitwisselen met gelijkgestemden. Elkaar scherp houden en supporten, inzichten en ervaringen delen, van elkaar leren, elkaar stimuleren…

GEEF JEZELF VLEUGELS

Dit is jouw bonuspakket

als je je aanmeldt voor B-School via mijn link

01

WEKELIJKSE LIVE CALLS

Gedurende 6 weken komen we op vrijdagochtend samen via een live Zoom call. Een uur lang beantwoord ik je vragen en wisselen we ervaringen en inzichten uit. De voertaal is Nederlands.

02

ONLINE SUPPORTGROEP

In een besloten Facebookgroep kun je terecht voor een dagelijkse dosis stimulans en inspiratie. Een klein groepje, dus heel overzichtelijk.

03

WRAP UP CALL

Na afloop van de zesde week plannen we een privésessie in om te kijken wat nog aandacht verdient en wat jouw next step is om verder te bouwen.

04

MUZIEKPAKKET

Wat is een wereld zonder muziek? Als welkom en inspiratie krijg je mijn uitgebreide cd-pakket toegestuurd: I Sing, Vleugelvrouw, Harmoniepark, Blue Rose, La Route Lilas en Caminante.

B-School plus dit speciale bonuspakket (á 1297 euro) is de perfecte combi
klik onderstaande link

juicy extra

SITE SCAN

Ik scan je website en laat je zien op welk cruciaal punt je deze kunt verbeteren, zodat je website nog beter voor je zal werken.

NB: deze bonus (twv 249 euro) is alleen voor de eerste drie aanmeldingen, dus wees er snel bij!

Het bonuspakket en de site scan zijn alleen geldig in combinatie met B-school

Wat anderen zeggen over B-School

…Marie gave an executionplan…

…It gave me permission to do what my heart desired…

…I was looking for a place to belong and I found that in B-school…

Hi, Helen hier…

Als zangeres en stemcoach ontmoet ik veel creatieve en getalenteerde vrouwen. Vrouwen die prachtige dingen creëren. Die avontuurlijke plannen hebben. De wereld verrijken met hun schone kunsten. Of die op een andere manier met hun expertise zoveel te bieden hebben.

Temeer sta ik daarom soms versteld van de onzekerheid of bescheidenheid die deze ondernemende vrouwen met zich meedragen. Tegelijk herken ik het ook.

Laat je stem horen

Juist vanuit die herkenning voel ik de drang om ze te stimuleren en aan te moedigen. Sommige zou ik bijna wel het ‘podium’ op willen schoppen (don’t worry – puur spreekwoordelijk). Ga in de spotlight staan en laat je zien! Open je mond en laat je stem horen! Vertel jouw prachtige verhaal!

Hoe doe je dat als ondernemer?

Als creatief ondernemer (of ZZP’er) moet je op veel vlakken een badass zijn. Voor mij heeft B-School een duurzame zakelijke basis gelegd. En ervoor gezorgd dat ik mijn stem nog beter kan laten horen. Ik hoop dat B-School dat voor jou ook zal doen. Doe je mee? Dan ben ik in de komende B-School ronde jouw persoonlijke cheerleader!

Ben je enthousiast over B-School, maar twijfel je tevens of het is wat jij zoekt? Dan kun je me altijd mailen met je vragen – of een gesprek met me plannen.

MAIL HELEN


Lees meer over mijn ervaring met B-School in mijn blogs
Ondernemer
B-School van Marie Forleo.

Ben jij er klaar voor?

Ik vind het geweldig dat ik voor deze zomereditie van B-School partner ben van Marie Forleo. En ik kan me 100% verbinden met de kwaliteit, effectiviteit, schoonheid en positiviteit die Marie via haar B-School biedt. Als partner ontvang ik een vergoeding als jij je aanmeldt via mijn link. In ruil daarvoor ontvang jij gratis het extra bonuspakket. Een mooie win-win. En de beste basis om op verder te bouwen.

B-school is nu open!
0