Album mixen

mixen in Studio3 in de zomer
mixen in Studio3 in de zomer

Album mixen

Ik weet niet wat het is, maar op een of andere manier verstaan wij de kunst om op de mooiste dagen van het jaar de studio in te duiken. Zo ook deze zomer weer. Om te mixen.

Luisteren met enorme oren. En alles horen – elk kuchje, pupje, tss-tje, flubbertje of rabbertje. Besluiten of je nog ergens aan poetst of niet. Luisteren. Beslissingen nemen en spijkers met koppen slaan. Luisteren. EQ-en en alles in balans zetten met elkaar. Luisteren. Effecten toevoegen (klein snufje). Luisteren. Luisteren. Bouncen. En als het klaar is: high five.

Masteren
Vandaag het laatste dagje mixen in studio3 bij Ton. Daarna gaan de gemixte versies naar Norbert Sollewijn Gelpke, die de songs zal masteren. Die gemasterde versie kan dan naar de perserij. Ik kan niet wachten.

Helen XO

Quote: Music is not in the notes, but in the silence in between.

 

Hèlen Botman
zangeres, songwriter, stemcoach

Helen Botman - zangeres & stemcoach

Helen Botman is zangeres, songwriter, stemcoach en oprichter van The Moving Voice. Ze maakte de voorstelling Vleugelvrouw (volg je hart en maak je dromen waar) en bracht in 2016 het album ‘I Sing’ uit. Momenteel treedt ze op met partner en singer-songwriter Peter van Vleuten, met wie ze samenwoont in het kunstenaarsdorp Bergen.


Volg Helen ook via:

naar het blogoverzicht

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This