Selecteer een pagina

I sing for love
that’s my belief

Stemtrajecten

Ontwikkel je stem én jezelf!

Helen Botman - zangeres - stemtraject 'I Sing'

live stemtraject voor vrouwen
start: dinsdag 3 oktober

I PERFORM

In 8 groepslessen op dinsdagavond creëer je samen met anderen een programma, die je aan het einde van het traject presenteert voor publiek. De presentatie vindt plaats op zondagmiddag 26 november.

voor vrouwen die het stemtraject ‘I Sing’ hebben gedaan of al wat ervaring hebben met zingen.

Helen Botman - Stemtraject Als De Wind - voice course Like The Wind - Sing with freedom

live stemtraject
start: 3 of 4 oktober

HERFST SONGS

In dit stemtraject ontwikkel je je stem in 6 privélessen: techniek, songskills, performance, repertoire. Je zingt je favoriete songs. Op reis naar je stem en haar mogelijkheden. Klik op de button voor meer info.

nog 1 plek beschikbaar

Helen Botman

Zangeres, stemcoach en songwriter

Ze maakte furore met haar worldpop-groep La Luna, waarmee ze in 2008 de Rabobank Cultuurprijs kreeg toegekend voor hun huiskamerconcertserie ‘VolleMaanDagen’. In 2012 maakte ze ‘Vleugelvrouw’, een theatervoorstelling over het volgen van je hart en het waarmaken van je dromen. Deze ging in 2013 in première. In datzelfde jaar verscheen de gelijknamige ep. Haar Engelstalige solo-album ‘I Sing’ verscheen in 2016. Daarvoor schreef ze songs over liefde, verlangen en loslaten – geïnspireerd door muzikale voorbeelden als Joni Mitchell, Carole King en Norah Jones. De laatste treedt ze vooral op met partner en singer-songwriter Peter van Vleuten onder de naam Botman & Van Vleuten.

Zangeres Helen Botman (foto: Saskia Kerkhoff, Dutchlook)

Helen Botman

Zangeres, stemcoach en songwriter

Ze maakte furore met haar worldpop-groep La Luna, waarmee ze in 2008 de Rabobank Cultuurprijs kreeg toegekend voor hun huiskamerconcertserie ‘VolleMaanDagen’. In 2012 maakte ze ‘Vleugelvrouw’, een theatervoorstelling over het volgen van je hart en het waarmaken van je dromen. Deze ging in 2013 in première. In datzelfde jaar verscheen de gelijknamige ep. Haar Engelstalige solo-album ‘I Sing’ verscheen in 2016. Daarvoor schreef ze songs over liefde, verlangen en loslaten – geïnspireerd door muzikale voorbeelden als Joni Mitchell, Carole King en Norah Jones. De laatste jaren treedt ze vooral op met partner en singer-songwriter Peter van Vleuten onder de naam Botman & Van Vleuten.

DOWNLOAD I SING

Meld je aan voor Helens nieuwsbrief
en download daarmee de track I Sing
en beluister de song altijd en overal.

Helen is verbonden aan:

album recensies

IN DE MEDIA

Een sterke en sfeervolle ep – Popmagazine Heaven
Een juweeltje dat naar meer smaakt ★★★★ – Muzaza
Smaakvolle luistermuziek – NTB
Een buitengewoon aangename surprise! – MTNA
Een prachtig album! ★★★★ – Muziekwereld

0